Pannrummet

Pannrummet är namnet på våra fritidslokaler belägna vid nedre gaveln på hus 3, Heimdallsvägen 27, under fastighetsexpeditionen. Här fanns panncentralen innan fjärrvärmen installerades. I pannrummet finns utrymme för fritidsverksamheter av olika slag, såsom kurser, möten m.m.
Lokalerna kan användas av grupper och sammanslutningar inom inom vår bostadsrättsförening. Enligt styrelsebeslut upplåts lokalerna ej till föreningar eller sammanslutningar utanför Riksbyggen.
För medlemmars privata fester och arrangemang kan lokalen hyras för 500 kr exklusive städning. Fester och arrangemang ska vara avslutade kl. 22.00 söndag – torsdag och senast 24.00 fredag – lördag. Bokning sker hos vicevärden på expeditionstid.

Bastu

Bastun finns på Heimdallsvägen 21/kv1.
Bastun kan användas alla dagar kl. 08.00 – 21.00.
Bokning av bastutid 1 tim/gång sker i kalendern vid bastuns anslagstavla.
Endast en tid i taget får bokas.
Fredagskvällar är det allmän bastu.
Herrar 17.00 – 20.00
Damer 20.00 – 22.00

Träningslokal

Träningslokalen är belägen på Heimdallsvägen5/kv1. I mars 2019 öppnar vi äntligen upp träningslokalen för alla medlemmar i Föreningen.

Årskort går att lösa fr o m måndag den 4/3 på Expeditionen onsdagar 18 -18.30.

Bordtennis

Pingisbord finns i ett f d cykelrum mellan Heimdallsvägen 17-19. Nyckel till pingisrummet kan kvitteras ut hos vicevärden på expeditionstid.  En depositionsavgift erläggs som återbetalas när nyckeln återlämnas.

Bollplan

Vid infarten till området finns en bollplan i behov av upprustning. Den kan fritt användas av föreningen medlemmar. Din lägenhetsnyckel passar i låset.

Boulebana

Det finns en boulebana i vårt område som du som boende kan använda. De som vill vara med oss och spela Boule är välkomna tisdagar och torsdagar kl. 13.00.

Övernattningslägenhet

Rummet är tänkt för övernattning för de boendes gäster. Det finns 4 sovplatser, ett Trinettkök (minikök med plattor, kyl och diskho). Gäster tar själva med sig lakan och handdukar. Rummet kan hyras för max 3 nätter/gång till en kostnad av 300 kr första natten och 200 kr natt 2 och 3. Bokning bör ske 3 veckor i förväg, se kontaktlista.

I alla våra lokaler gäller att vi hjälps åt att hålla rent och snyggt. Lämna alltid lokalen i det skick som du själv önskar finna den. I samtliga lokaler liksom i alla gemensamma utrymmen är

RÖKNING FÖRBJUDEN